На площі Незалежності біля торгово-розважального центру "Панорама" чоловік намагався вчинити самогубство, тому заліз на електроопору і отримав сильний удар струмом, взявшись за провід під напругою і отримавши розряд 35 тисяч вольт. Згодом він впав з висоти 4-х поверхового будинку і напрочуд виявився живий. Про це повідомляє Telegram-канал "Підслухано Одеса".

Читайте Знай в Google News!

Його забрала швидка з травмами. В Інтернеті запропонували дати йому премію Дарвіна, яку щорічно присуджують особам, які найбільш дурним способом загинули або позбавили себе можливості внести вклад в генофонд людства.

Відео містить моторошні кадри, не рекомендується до перегляду вразливим особам.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На місці події працює поліція. Вони спочатку намагалися поговорити з чоловіком, який все одно не слухав їх і діяв так, як вважав за потрібне, взявшись за електрокабель. На відео видно яскравий спалах, після якого чоловік впав на землю і був госпіталізований.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у лісі на Буковині виявили багатодітну злиденну сім'ю - батько-тиран і вічно голодні малюки. Сусіди вже втомилися бити тривогу у всілякі інстанції, коли чують, як чоловік б'є жінку, як кричать діти.

Як повідомляв "Знай.ua", скільки коштує померти в Україні - ці цифри зроблять вас безсмертним.

Знай.ua писав, в Києві оскаженіла маршрутка "роззулася" на ходу: "Колеса? Це зайве"