Днями герцог Кембриджський, Принц Вільям прогулювався недалеко від вокзалу Ватерлоо в Лондоні. Через це він потрапив на сторінки соціальних мереж і таблоїдів, так як папараці зняли його дивиться у вікно ресторану швидкого харчування KFC, що спеціалізується на стравах з курки.

Читайте Знай в Google News!

Онук королеви Єлизавети II не втримався і вирішив зазирнути у вікно, тоді як власники мережі ресторанів вирішили не упускати цю маркетингову можливість, розмістивши знімок у себе на акаунті в Twitter. "Вільям тихо прошепотів про себе: "Ох, не можу дочекатися, коли стану крильцем", - йдеться в пості в соціальній мережі.

Варто врахувати, що в цьому повідомленні таїться гра слів, адже англійське слово "wing", яке перекладається як "крильце", звучить практично так само, як і "king" — король. Слідом вони додали ще один пост: "Мені сумно, що я не назвав його "Його Королівське стегно" в основному твіті".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Передплатники ресторану в Twitter вирішили теж не проходити повз і теж почали жартувати: "Виходь за того, хто буде дивитися на тебе так само, як принц Вільям на смажену курочку", "Бідний хлопець, напевно, ніколи не пробував KFC, він напевно виріс на делікатесах від королівського шеф-кухаря".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гаррі і Меган повернуться до Різдва? Королівський двір приготувався до знаменної події.

Як повідомляв "Знай.ua", Гаррі і Меган пустилися у всі тяжкі, їх не впізнати: не шкодуючи Єлизавети.

Знай.ua писав, Єлизавета II помилувала вбивцю, причина-теракт: зменшать термін на 10 місяців.