Укрзалізниця скоригувала графік руху поїздів з урахуванням переходу на зимовий час та переведення стрілок годинників на 1 годину назад.

У зв’язку з переходом на зимовий час 25 жовтня 2020 року о 04:00 за київським часом стрілки годинника буде переведено на одну годину назад.

В Укрзалізниці наголосили, що з цього моменту поїзди на території України курсуватимуть за зимовим часом.

"Час відправлення та прибуття поїздів у квитках 25 жовтня вказується з урахуванням переведення стрілок годинника. З 25 жовтня 2020 року поїзди на території України курсуватимуть за зимовим часом. Час відправлення та прибуття поїздів у квитках вказується вже з урахуванням цього переходу», – пояснили в "УЗ".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Україна може відмовитися від сезонного переходу на літній час для синхронізації законодавства з нормами Євросоюзу – але для цього в самому ЄС повинні скасувати такий перехід.

Водночас Європарламент засумнівався в доцільності переходу на літній час. А нещодавно комітет з питань транспорту і туризму Європарламенту погодив законопроєкт про скасування переведення часу в ЄС. Від переходу на літній час можуть відмовитися в 2021 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коли перевести годинник і як адаптуватися

Як повідомляв портал Знай.ua,перехід на зимовий час 2020: коли та навіщо він потрібен

Також Знай.ua писав, Україна щороку переходить на літній і зимовий час