У ніч з 23 на 24 жовтня в Сполучених Штатах Америки розбився військовий літак, який впав прямо посеред міста Фолі, штат Алабама. Він згодом відразу ж загорівся, а вогонь перекинувся на житлові будинки. В результаті цієї події, за попередніми даними, загинули дві людини. Про це повідомила прес-служба Військово-Морських сил США в соціальній мережі Twitter.

Читайте Знай в Google News!

Екіпаж повітряного судна T-6B помер, їхні імена не будуть розголошені протягом 24 годин з моменту оповіщення найближчих родичів, про що йдеться в повідомленні. Місцеві засоби масової інформації заявляють про двох пасажирів літака.

Відсутня будь-яка інформація про постраждалих серед цивільного населення. На місці трагедії продовжують свою роботу рятувальники.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

На опублікованому в інтернеті видно, як виглядає місце події. Літак впав у житловому кварталі, звідти клубочаться чорні хмари диму, видно полум'я і чутні сирени.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі школярка виявилася серійним вбивцею - обезголовлює і знімає на відео.

Як повідомляв "Знай.ua", розкрито причини авіакатастрофи Ан-26, в якій загинули 27 людей: знайшли "крайнього".

Знай.ua писав, маленькі діти кілька днів жили з трупами батьків: "Тато чомусь весь почорнів". Першою про подію дізналася сестра батька під час телефонного дзвінка.