З Російської Федерації прийшли вельми забавні новини. Так, в місті Новосибірськ молодий хлопець, несподівано для себе і мешканців одного з під'їздів, застряг у сміттєпроводі - на допомогу довелося викликати рятувальників.

Читайте Знай в Google News!

За словами хлопця, на такий дивний вчинок він зважився, щоб дістати свій паспорт, який він нібито випадково впустив у сміттєпровід. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Life Shot".

Повідомляється, що в п'ятницю, 23 жовтня, приблизно опівдні на телефон рятувальників надійшов виклик від мешканців будинку на вулиці Пархоменка. Люди розповіли, що в їхньому будинку хлопець забрався в сміттєпровід на рівні 1 поверху і не може вибратися сам. За вказаною адресою виїхав оперативний екіпаж.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хлопець застряг у сміттєпроводі через паспорт, скріншот: YouTube
Хлопець застряг у сміттєпроводі через паспорт, скріншот: YouTube

На місці дійсно було виявлено чоловіка, який стверджував, що в сміттєпровід він поліз за своїм паспортом. Рятувальники зламали замок на дверях приміщення, куди потрапляє сміття і допомогли хлопцеві вибратися. На роботу у фахівців пішло всього трохи більше десяти хвилин.

Також варто нагадати нашим читачам, що на вулиці Сталінграда, 27 в Оболонському районі столиці України сталася пожежа в одному з супермаркетів "Сільпо". Про це повідомляє Telegram-канал "Kyiv Operative". У повідомленні йдеться про те, що відвідувачів і співробітників було успішно евакуйовано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, каталася на велосипеді і отримала по голові - на Закарпатті неадекват побив 12-річну дитину.

Як повідомляв Знай.uа, мати народила дитину і викинула в сміттєпровід - що стало з дівчинкою через 24 роки, це треба бачити.

Знай.uа писав, у відомому супермаркеті українців нагодували переносниками хвороб, люті немає меж: в одній тарілці з м'ясом.