Так званий депутат Держдуми Росії, зрадниця України та колишня "прокурорка" Криму Наталія Поклонська переконана, що воду до Криму зобов'язана постачати держава, у якої цей півострів анексувала країна-агресор Росія.

Колишня кримська "прокурорка" продовжує перейматися водозабезпеченням Криму, якому поклала край російська анексія.

На думку Поклонської, українська влада демонструє ненависть до кримчан. А воду до Криму міг би дати другий президент України Леонід Кучма.

"Дуже погані порадники у Президента України. Впевнена, що був би на його місці, наприклад, Кучма, він би продемонстрував політичну мудрість і майстерно скористався можливістю проявити "турботу" до мільйонів людей, що пішли, повернувши їм питну воду і ставши беззаперечним героєм в очах у всього цивілізованого світу і здорового глузду", – написала Поклонська.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Поклонська заявила, що вже зібрала документи щодо доступу до води в Криму і направила їх Верховному комісару з прав людини ООН

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталія Поклонська придумала вироки всім, крім Путіна

Також Знай.ua писав, колишній духівник Поклонської розповів про розпусту "експрокурорки" Криму