Овен

Якщо сьогодні щось викличе ваші сумніви, не мовчіть, оголосіть про це привселюдно. Передбачливість, виявлена нині, допоможе уникнути неприємностей в недалекому майбутньому.

Телець

Цей день сприятливий для вирішення сімейних проблем. Не хвилюйтеся, друзі теж нікуди не подінуться, просто на першому місці стоятимуть питання побуту. Після обіду корисно вибратися на природу. Деяких представників знака чекає знайомство з незвичайною людиною — можливо, це витівки Купідона, так що не розслабляйтеся.

Близнюки

Сьогодні терпіння буде не просто гідністю. Воно буде необхідно вам як повітря. Занадто вже багато підводних каменів чекатиме вашу надто емоційну натуру.
У справах любовних вам доведеться сьогодні взяти на себе деякі зобов'язання. Але це не так страшно, тим більше, що від них завжди можна відмовитися.

Рак

Вам залишився всього один крок до досягнення мети. Постарайтеся зробити його максимально акуратно, а то як би не довелося повертатися до самого початку.
Стримайте вашу щедрість, бо вас використовують самим безсоромним чином. Інакше вам можуть поставити в обов'язок те, що ви робите виключно з доброї волі

Лев

Леви, сьогодні ви схожі на білок в колесі — ваше старанність заслуговує похвали, але побутові проблеми бажано вирішувати спільно. Домочадці теж мріють взяти участь і в прибиранні, і в приготуванні обіду — розподіляйте обов'язки, щоб нікого не образити. Вечір подарує романтичні пригоди - ви просто нарозхват.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Діва

Діви, сьогоднішня доба пройде зі знаком "плюс", важливо тільки зберігати спокій в непростих ситуаціях. При бажанні можна залишитися вдома і організувати веселі посиденьки — друзі і шанувальники/шанувальниці неодмінно вчують запах пирогів і смачної наливки. Якщо потягне на пригоди, вирушайте за місто-сюрпризи знаходяться саме там.

Терези

Терези, намагайтеся не ображатися на критику своїх родичів — напевно, домочадці встали не з тієї ноги. Краще побалуйте близьких людей смачним сніданком або святковим обідом — ось побачите, це кращий спосіб налагодити відносини. Сьогоднішній вечір хороший і для творчої діяльності, і для сімейного шопінгу — вибір за вами.

Скорпіон

Скорпіони, ви хлопці симпатичні, і сьогодні про це будуть знати не тільки зірки і ваші друзі — вас чекають знайомства з новими шанувальниками/прихильницями. Намагайтеся обмежитися легким фліртом-час для серйозних відносин ще не настав. У другу половину доби можливі сюрпризи від домочадців — ваші родичі здатні на багато що.

Стрілець

Стрільці, загадуйте бажання-сьогодні ви справжні везунчики. Але пам'ятайте про міру і не просите занадто багато — фортуна може і образитися. День вдалий для вирішення делікатних сімейних проблем, а якщо виникнуть складнощі, зверніться за допомогою до старших родичів — домочадці здатні розібратися в будь-якій заплутаній ситуації.

Козоріг

Цей день ідеально підходить для того, щоб здійснити ваші романтичні фантазії. Хороша новина полягає в тому, що об'єкт ваших симпатій точно так же налаштований на конструктивне спілкування. Може бути, вам варто взяти ініціативу в свої руки і скласти цілий список справ на вечір, які ви двоє будете разом втілювати в реальність.

Водолій

Водолії, згадуйте сни, які ви побачили цієї ночі — можливо, у вас відкрився дар передбачення. Але в прикмети краще не вірити — ложки падають не до гостей, а розсипана сіль взагалі нічого не означає (Може, ви втомилися, ось все і валиться з рук). Постарайтеся знайти час для відпочинку — вас чекає улюблений диванчик і хороша книжка.

Риби

Риби, день сьогодні непростий і дивний — гарний настрій змінюється сумом і безпричинною апатією. Зірки радять здзвонитися з друзями-вони миттю вилікують вашу депресію, якщо ви виконаєте всі приписи товаришів. Вимог небагато: свіже повітря, Добра компанія і повний гаманець купюр для шопінгу