Згвалтована, задушена і залишена - у Деснянському районі міста Києва знайшли тіло жінки. Правоохоронці розпочали розслідування. Про жертву не розповідають подробиць.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання Информатор.

На момент смерті жінці було 46 років - це вдалося з'ясувати завдяки паспорту в торбинці. Її знайшли на шиї у жінки - все вказує на те, що саме власною торбинкою жінку і задушили.

Фото Платон Бережний
Фото Платон Бережний

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На жінці розірвано одяг, штани приспущені. На тілі можна помітити сліди від побиття тупим важким предметом. Поруч з тілом можна знайти закривавлену пляшку - кров'ю залиті і статеві органи жертви. Волосся жінки зрізано, його розсипали навколо тіла.

Подробиці розслідування також не розголошуються.

Фото Платон Бережний
Фото Платон Бережний

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві на Новоірпінській трасі чоловік-таксист завіз дівчину до лісу і зґвалтував її. Після злочину зловмисник зник у невідомому напрямку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Куп'янському районі 28-річний маніяк поглумився над 17-річною дівчинкою. Це сталося, коли неповнолітня розпивала алкоголь в компанії двох хлопців.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одеській області затримали 63-річного чоловіка, який зґвалтував дев'ятирічного хлопчика.