Джессіка Нотаро, фіналістка конкурсу “Міс Італія”, прийшла на телебачення після того, як її колишній хлопець облив її лице кислотою, і навіть наважилася показати наслідки. “Це не любов” - стверджує дівчина. Суд досі розглядає цю справу.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Зеркало.

Дівчина познайомилася з хлопцем на роботі - вони разом працювали у дельфінарії у Ріміні. Пара почала зустрічатися і все було напрочуд добре, поки дівчина не почала займатися конкурсами краси і отримувати успіх. Хлопець ревнував неймовірно і поводився агресивно, що зрештою привело до того, що пара розійшлася. Проте хлопець продовжував переслідувати і погрожувати тепер вже колишій дівчині. Він обіцяв повіситися, обіцяв облити її обличчя кислотою. Дівчина цього боялася, думала ходити на вулиці лише в шоломі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Все ж він зумів облити її обличчя. На парковці дівчина усвідомлювала, що втрачає не лише красу, але й зір і, можливо, голос, а може навіть і життя. ЇЇ оперативно доставили в лікарню, де лікарі надзвичайно ретельно допомагали дівчині впоратися зі своїм станом. Нині вона витрачає велику кількість грошей на лікування, готується до пластичних операцій і стверджує, що впізнає свої очі, а тому зможе вистояти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".