Український державний і політичний діяч, а також голова Верховної Ради України Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю. Про це повідомляє Telegram-канал "VESTI".

Читайте Знай в Google News!

Їх журналіст поцікавився у Разумкова про те, чому на дільниці відсутні раніше анонсовані волонтери з опитуванням (п'ятьма питаннями) від президента України Володимира Зеленського, на що спікер відповів: "Я ж голосувати йду, я не за опитуваннями, може ще будуть".

Таку відповідь вважають досить прохолодною, як для соратника президента, який ініціював це опитування і зробив на нього велику ставку для явки. Проте, при вході на виборчу дільницю, у Дмитра Разумкова поміряли температуру. Там зібралося багато журналістів, які зафіксували на камери момент з урною.


Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Все українське опитування було оголошено за 12 днів до проведення місцевих виборів і складається з п'яти питань, кожне з яких озвучив особисто президент України Володимир Зеленський. На них можна відповісти лише "Так/Ні" і стосуються легалізації медичного канабісу, створення вільної економічної зони на Донбасі, зменшення кількості депутатів, довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах і права України на використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, місцеві вибори вже цієї неділі: у Зеленського розповіли все про голосування.

Як повідомляв "Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян "з дивана" у день виборів: "Роблю це вперше"