Керівником "всенародного опитування" від президента Володимира Зеленського буде виходець з Кривого Рогу Артем Гагарін, справжнє ім’я якого Артем Михайличенко.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється у пості партії "Слуга народу" у Фейсбуці. Також сам Гагарін, який пише у соціальній мережі про себе як про музичного редактора студії "Квартал 95", пояснює, яким чином проходитиме робота інтерв’юерів сьогодні й наводить відповідні правила.

Скріншот: Facebook / Слуга народу
Скріншот: Facebook / Слуга народу

"Партія "Слуга Народу" передала реалізацію загальнонаціонального опитування "5 питань від Президента" компанії, що проводить соціологічні дослідження. З нею укладено відповідний договір. Опитування фінансуватиметься за рахунок партії. Витрати, пов'язані з ним, будуть відображені в звіті партії, який подається до НАЗК. Поставити додаткові запитання стосовно опитування, а також дізнатися більше деталей про його організацію та проведення ви можете на сторінці спікера проєкту – Артема Гагаріна." Слуга народу

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше партія "Слуга народу" заявила, що власним коштом фінансуватиме проведення "опитування" від президента. Водночас суд визнав законним проведення такого опитування.

Окружний адмінсуд Києва відмовився скасувати "всенародне опитування" президента Зеленського, заплановане на 25 жовтня у день місцевих виборів. Порушень закону у президентських діях не знайдено, як повідомляє пресслужба суду.

Суд постановив, що обов’язковою умовою надання правового захисту є наявність реального порушення прав особи на момент звернення до суду. Варто нагадати, 13 жовтня Володимир Зеленський анонсував проведення всенародного опитування, де українцям запропонують дати відповідь на 5 питань.

Інтерв'юери в спеціальних манишках і з опломбованими скриньками з написом "5 питань від Президента". Вони повинні бути в масках і рукавичках, з усіма засобами захисту. Інтерв'юерам заборонено мати при собі будь-яку агітацію і перебувати на території виборчих дільниць. Вони будуть опитувати громадян ПІСЛЯ того, як ті проголосують на виборах. На ділянках в Києві, переважно, будуть працювати по дві людини, іноді - по одному. Час роботи інтерв'юерів - з 8:00 до 20.00, з можливістю 4 рази відійти на перерву в 15 хвилин. Після закінчення опитування, опломбовані урни з відповідями відвезуть в місце підрахунку голосів. Бланки, які не використано в ході опитування, будуть знищені. Артем Гагарін

Скріншот: Facebook / Артем Гагарін
Скріншот: Facebook / Артем Гагарін

Скріншот: facebook.com/butusov.yuriy
Скріншот: facebook.com/butusov.yuriy

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський терміново прибув до Ради: онлайн-трансляція звернення президента України

Як повідомляв портал "Знай.ua", проти Киви відкрили кримінальну справу, Білецький показав документи: "Здатний говорити будь-які нісенітниці"

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"