Президент України Володимир Зеленський прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю разом зі своєю дружиною. Однак не обійшлося і без провокацій, з натовпу вибігла дівчина, яка згодом підняла червону спідницю, опинившись голою. На самому одязі написано "Zexist".

Читайте Знай в Google News!

Під час затримання дівчина почала свистіти в свисток. Зробила вона вже після того, як президент пройшов повз і не зумів Володимир Олександрович Зеленський оцінити її вчинок.

Крім голосування, президент України пройшов опитування власного імені, яке було оголошено за 12 днів до проведення місцевих виборів. Він полягає в п'яти питаннях, які були озвучені Зеленським за кілька днів до призначеної дати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відповісти на них можна лише "Так/Ні". Вони стосуються легалізації медичного канабісу, створення вільної економічної зони на Донбасі, зменшення кількості депутатів, довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах і права України на використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, місцеві вибори вже цієї неділі: у Зеленського розповіли все про голосування.

Як повідомляв "Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян "з дивана" у день виборів: "Роблю це вперше"