У компанії Coca-Cola заявили, що скорочують виробництво близько половини найменувань власної продукції. Однак це стосується території США.

Читайте Знай в Google News!

Так, на ринок більше не будуть надходити такі напої, як Powerade, Smart Water, Tab, Zico і Odwalla. Однак у компанії зазначили, що почнуть створювати "нові категорії напоїв".

Відомо лише, що найбільш цікаві покупцям напої на кшталт Coca-Cola, Sprite і Fanta. Чи є це єдиною причиною такого рішення або обмеження виробництва може бути пов'язане з карантином, невідомо.

Coca-Cola, фото: Pixabay
Coca-Cola, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що мешканка Канади Блейк Лоутс знайшла під кришкою напою Coca-Cola напис "you retard", яка перекладається з англійської як"ти гальмо".

Дівчина написала лист у відому компанію, в якому висловила все своє обурення з приводу даної ситуації. Дивно, що в Coca-Cola досить швидко відреагували на її скаргу і навіть принесли вибачення.

Виявляється, що французьке слово " retard "перекладається як" уповільнення, запізнення", а в англійському сленгу воно означає"гальмо, людина з уповільненою реакцією, розвитком". Лоутс прийняла образливий текст так близько до серця, тому що в її родині, та й у неї самої, виявилися проблеми з розумовим розвитком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, компанія Coca-Cola обізвала своїх споживачів "гальмами", нова акція спантеличила всіх.

Як повідомляв Знай. ua, офіцер армії, Аптекар і кокаїн-неймовірна історія створення легендарної Coca-Cola.

Також Знай. ua писав, що бойовий велосипед, тест-драйв презервативів і кокаїнова Coca-cola, рідкісні кадри, що показують справжню історію.