В Одесі водій влаштував дорожні війни з поліцією. У стані наркотичного сп'яніння горе-кермувальник їздив по зустрічці, таранив поліцейських, заїхав на територію військової академії, де врізався в дерево і автомобіль загорівся. Відео про інцидент опублікували у Іnstagram- пабліку Хydessa.

Читайте Знай в Google News!

На відео видно, як копи вчасно зреагували і затримали неадеквата посеред дороги. Він нііся посеред дороги, а коли побачив поліцейський автомобіль, зі всієї дурості взяв його на таран і з людьми всередині попер по дорозі. Після затримання представився як Гула Володимир Валентинович і заявив, що він Бог.

На щастя, люди під час неадекватної поведінки на дорозі не постраждали, єдине - механічні ушкодження отримав автомобіль правоохоронців.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Порушника затримали, як особливо небезпечного, положивши обличчям до асфальту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у центрі Києва шумахер посадив перехожого на капот і впечатав в паркан.

Як повідомляє портал Знай.uа, у Борисполі на злощасному переході збивають дітей, поки мер Федорчук плює на установку світлофора: "хоч крапля совісті є?"

Також Знай.uа писав, що У Дніпрі 12-річний школяр потрапив під колеса КамАЗа на переході-застиг від жаху