У скільки обійдеться показати президенту країни, в якій живеш, пофарбоване в зелений колір інтимне місце? Про це дослідним шляхом дізналася активістка Femen, на яку вже склали адміністративний протокол, передає УНІАН.
Володимир Зеленський і його дружина Олена прийшли проголосувати на місцевих виборах, коли активістка задерла спідницю, під якою нічого не було. Правоохоронці розцінили дії активістки як дрібне хуліганство, розповіла прес-офіцер Оболонського районного управління поліції в Києві Діана Шутько.

"Дівчину затримали, доставили в Оболонське управління поліції. Правоохоронці встановили її анкетні дані, і дільничні офіцери поліції склали на неї адміністративний протокол за дрібне хуліганство – стаття 173 кодексу України Про адміністративні правопорушення», - сказала вона.

Зокрема, стаття про дрібне хуліганство тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського.

Також, "Знай.uа" писав, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків зробив свій вибір на місцевих виборах