Якість харчування безпосередньо впливає як на стан здоров'я, так і на зовнішній вигляд людини. У раціон важливо включати продукти, які будуть допомагати зберігати молодість і красу. Однак є й ті, які шкодять організму і прискорюють процеси старіння.

Читайте Знай в Google News!

Медики по шкідливості для людини на перше місце ставлять цукор. Адже регулярне вживання цього продукту призводить до пошкодження білків і провокує втрату пружності шкіри і поява зморшок.

старіння, pxhere
старіння, pxhere

Також бажано виключити зі свого раціону фастфуд, смажену їжу, маргарин і консерви. У їх складі міститься велика кількість трансжирів, які збільшують загрозу розвитку хвороб серця і судин.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Медики радять відмовитися від вживання смаженої картоплі, оскільки він провокує пошкодження клітин шкіри.

Крім того, медики радять обмежити вживання кави до 2 чашок кави в день. Також до рейтингу небезпечних продуктів фахівці включили сіль, сосиски і ковбасу. Вони додали, що солоні продукти, як і солодкі десерти, провокує швидке старіння організму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, перед роботою і тренуванням, ідеальний омлет з сиром на сніданок, супер-рецепт.

Як повідомляв Знай. ua, лікарі розкрили, від яких продуктів атакують гіпертонія і головний біль.

Також Знай. ua писав, що Ревізор викрив махінації із зіпсованою рибою в Сільпо.