У неділю, 25 жовтня, українці голосують на місцевих виборах. Результати екзит-полів будуть відомі відразу ж після закриття виборчих дільниць.

Варто уточнити, що виборчі дільниці працюватимуть до 20:00. При цьому вибори не проводяться на території анексованого Криму, а також в окупованих районах Донецької та Луганської областей.

Екзит-пол соціологічної групи "Рейтинг"

Результати будуть оприлюднені на сайті та в соціальних мережах "Рейтингу". У той же час міста, в яких проходитимуть опитування, поки не називаються.

Екзит-пол Савіка Шустера

О 19:30 розпочнеться спецвипуск "Ніч виборів з Савіком Шустером", в якому оголосять результати незалежних екзит-полів у 12 містах України: Києві, Дніпрі, Харкові, Маріуполі, Одесі, Миколаєві, Кривому Розі, Чернівцях, Ужгороді, Львові, Вінниці та Черкасах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Результати екзит-полу, проведеного в рамках спільного проекту студії Савіка Шустера і телеканалу "Україна 24", будуть оголошені о 20:01. Стануть відомі імена переможців мерів, міста, де проводитимуть другий тур, і партії, які подолають 5-відсотковий бар'єр. Гранична похибка вибірки складе – 1,6% з імовірністю 95%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, слідом за Зеленським на дільницях почали масово опитувати виборців: про імпічмент і суд над президентом.

Як повідомляв портал Знай.uа, хмельничанин проголосував за опитувальником Зеленського 7 разів: "Чекаємо наступного рекорду".

Також портал Знай.uа писав, що другий тур місцевих виборів в Україні точно відбудеться.