У неділю, 25 жовтня, українці голосували на місцевих виборах, на яких обирали мерів і депутатів до місцевих органів влади. Виборчі дільниці вже закрилися. Після цього стали з'являтися результати попередніх опитувань.

Відомо, що у випадку з виборами мерів переможцем вважається кандидат, який набрав абсолютну більшість: 50% +1 голос. Якщо ніхто не набере стільки, буде оголошено другий тур. У ньому візьмуть участь два кандидати, які набрали найбільше голосів.

Офіційні результати в ЦВК мають оприлюднити не пізніше 6 листопада. Однак екзит-поли дають попередню картину переваг виборців.

Екзит-пол за відповідями на п'ять запитань від Зеленського, соцгрупа Рейтинг:

81% "за" - Чи підтримуєте ви ідею довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах?

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

45% "за" - Чи підтримуєте ви створення на Донбасі вільної економічної зони?

95% "за" - Чи підтримуєте ви скорочення кількості народних депутатів до 300?

70% "за" - Чи підтримуєте ви легалізацію канабісу в медичних цілях – для зменшення болю у важкохворих?

78% "за" - Чи підтримуєте ви право України на використання гарантій безпеки, прописаних у Будапешті, для забезпечення та відновлення територіальної цілісності?

Підсумки опитування Володимира Зеленського

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вже з'явилися дані екзитполів по Києву. Як і очікувалося, на перше місце вийшов чинний мер столиці Віталій Кличко.

Як повідомляв портал Знай.uа, хмельничанин проголосував за опитувальником Зеленського 7 разів: "Чекаємо наступного рекорду".

Також портал Знай.uа писав, що другий тур місцевих виборів в Україні точно відбудеться.