Сьогодні, 25 жовтня, п'ятий президент України Петро Порошенко зі своєю дружиною Мариною проголосували на місцевих виборах. Проте подружжя не брало участі в загальнонародному опитуванні, ініційованому Володимиром Зеленським.

Читайте Знай в Google News!

Петро та Марина Порошенко голосували на виборчій дільниці в Києві в Будинку офіцерів. Подружжя приїхало, щоб віддати свої голоси близько 12:30, як повідомляє Українська правда.

Петро і Марина Порошенко, фото: кадр з відео
Петро і Марина Порошенко, фото: кадр з відео

Зазначається, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського. Своє рішення він прокоментував наступним чином:

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Настрій фантастичний. Якби цим непотребом не зіпсували настрій, цими п'ятьма питаннями", – заявив Порошенко. Петро Порошенко

Партія Порошенка "європейська солідарність" бере участь у місцевих виборах, список політсили до Київської міськради очолює Марина Порошенко.

Раніше повідомлялося, що голова Верховної Ради Дмитро Разумков не зміг взяти участь у президентському опитуванні через відсутність волонтерів на виборчій дільниці. Крім того, у деяких регіонах України виборці почали скаржитися в поліцію на незаконність проведення всенародного опитування з ініціативи президента Володимира Зеленського.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в Україні: на Зеленського накинулася гола активістка, президент не оцінив

Як повідомляв портал "Знай.ua", місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського

Також "Знай.ua" писав, що на дільниці Петра Порошенка активно відповідають на питання Зеленського: чекають експрезидента