Вже майже три місяці минуло з моменту виборів у Білорусі, але при цьому акції протесту в країні не вщухають. При цьому вони жорстко придушуються поліцією і спецслужбами. Причому жорстокості " правоохоронців "немає меж, мало не щодня з'являються нові повідомлення про масові затримання, силові розгони мітингів, насильство щодо протестувальників і т.д. жителів Білорусі вже настільки Дістало це свавілля, що вони вирішили боротися радикальними методами, передає"Пульс України".

Жителі Бреста сьогодні, 25 жовтня, масово публікували фотографії "повішених". І дійсно, на фото видно мішки, що нагадують за формою людські тіла, повішені на гілках. Видовище дійсно моторошне. На щастя, це була лише акція проти свавілля силовиків.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Опозиціонери в Білорусі спочатку "стратили" силовиків, а потім "розвісили" їх по всьому місту. Дивне, жорстоке, але вкрай недвозначне попередження. Очевидно, після такої акції можна буде очікувати нових, ще більш жорстоких дій з боку силовиків. А може дійсно хтось злякається і передумає виконувати такі "накази"?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відповіла Лукашенку за" таємну " інавгурацію і тривожні наслідки.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенка "завалили" проханнями розстрілювати протестувальників, в МВС з'явився аудіозапис.

Також Знай. ua писав, що таємна інавгурація Лукашенка вивела на вулиці всю Білорусь, В хід йдуть кийки і водомети, беззбройні люди грудьми кидаються на омон.