Турист Кайл Берджесс на прогулянці по Слейт Каньйон, місто Прово, зіткнувся з пумою, яка переслідувала його шість хвилин і навіть кілька разів намагалася атакувати. Чоловікові вдалося не тільки врятуватися від небезпечної тварини, а й зняти погоню на відео, яке він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Берджесс розповів, що під час прогулянки в лісі помітив на стежці перед собою дитинча пуми і дорослу самку. Він зробив кілька кроків в їх бік, проте після спроби атакувати твариною, вирішив бігти в протилежну сторону. По дорозі він вигукував лайки і зазначив, що йому не соромно за ці слова в стресовий момент.

Пума переслідувала Берджесса 6 хвилин. За цей час вона то наближалася до своєї "жертви", то трохи відставала, але завжди тримала його в полі зору. Кілька разів розлючена мама навіть намагалася атакувати і стрибнути на Кайла. Можливо, тварина таким чином залякувала свого ворога.

Весь цей час Кайл лаявся і кричав на тварину — врешті-решт пума розвернулася і втекла.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Вибачте, але мені не соромно за мати. Я думав, що мені кінець!",- зазначив турист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Буковині знайшли житло мамонтів, українці наминали тут сало ще 150 тисяч років тому.

Як повідомляв Знай. ua, нагодуй котика за пляшку, киянам зробили пропозицію, від якої важко відмовитися.

Також Знай. ua писав, що на Львівщині хитра лисиця окупувала вокзал.