Овен

Ви ніколи не дотримувалися суворих правил. Не варто робити цього і тепер, коли справа стосується релігії і духовності. У вас є прямий зв'язок з вищими силами. Для її полегшення вам не потрібен хтось крім вас.Космічна порада: знайдіть власний спосіб спілкування з вищими силами.

Телець

Сьогодні Тельці повинні проявляти впертість і наполегливість: тільки так можна уникнути фінансових втрат. Не бійтеся сперечатися з колегами і відстоювати свою думку. Займіться побудовою планів і аналізом помилок. Намагайтеся контролювати емоції і працювати з посмішкою. Увечері вам краще не сидіти вдома-гуляйте на природі або вирушайте в гості.

Близнюки

Сьогодні ви будете досить вразливі, практично будь-яке слово на свою адресу будете сприймати як образу, надаючи йому негативне забарвлення. Щоб не образитися на весь світ, краще обмежити коло спілкування, або і зовсім не виходити з дому — карантин, все-таки

Рак

У цей день Раки успішно відстоять власні особисті кордони. Ви звикли поступатися іншим і уникати конфліктів, але сьогодні відразу перестанете бути зручним для всіх, хто звик вас використовувати в своїх цілях. Вчіться говорити Жорстке " ні " ця навичка для вас виключно корисний.

Лев

Відносини з колегами будуть дуже насиченими. Ви будете без докорів сумління демонструвати симпатії і антипатії, а значить, заведете не тільки друзів, але і ворогів, яких не варто недооцінювати. В особистих відносинах направляйте розвиток подій якомога непомітніше, щоб у партнера не виникло враження, що його занадто кваплять.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Діва

Якщо хочете домогтися поставленої мети якомога швидше, то тоді змусьте себе сконцентруватися тільки на ділі. Менше критикуйте оточуючих і будьте поблажливі до маленьких слабкостей ваших колег. Сьогодні ваша старанність і ваша акуратність вразять начальство

Терези

Стан справ на роботі відчутно покращиться, ви будете володіти величезною свободою дій. Обставини будуть складатися так, що ви зможете проявити свої творчі нахили і в той же час закласти міцний фундамент майбутнього. День обіцяє Вам відмінні результати у всіх сферах. В особистому житті навряд чи варто діяти за шаблоном. Сьогодні потрібно просто дати і собі і партнеру плисти за течією.

Скорпіон

Постарайтеся переконатися в тому, що ви не втрачаєте один з найкращих шансів у своєму житті, і лише потім починайте діяти. Якщо не можете розібратися зараз-краще почекати до завтра.

Стрілець

Стрільці, сьогоднішній день сприятливий для зміцнення ділових зв'язків. Партнерські відносини перейдуть на новий рівень, і деякі представники вашого знака отримають цікаві та вигідні пропозиції. Постарайтеся не забувати про своїх улюблених домочадців — родичі без вас навіть від вечері відмовляються.

Козоріг

Закінчуйте незавершені справи. А на дозвіллі починайте обмірковувати проекти, якими мають намір зайнятися в найближчому майбутньому. Відносини з супутником або супутницею життя будуть складатися гармонійно, нехай і з відтінком нудьги. Намагайтеся більше говорити зі своєю половинкою, постарайтеся її зрозуміти, зблизитися з нею.

Водолій

Сьогодні можна нарешті забути про свою зневіру і душевні терзання, тому що, починаючи з сьогоднішнього дня, у вас все буде складатися якнайкраще. Абсолютно все: прогулянки по місту, спілкування з друзями буде приносити вам стільки позитивних емоцій, що і на роботі ви будете просто літати!

Риби

Риби, сьогоднішня доба сприятливі для кропіткої роботи. Не турбуйтеся, адже ви швидко впораєтеся зі справами, якщо звернетеся за порадою до досвідчених колег. Візити в бюрократичні інстанції краще відкласти-і час заощадите, і нерви збережете. Увечері розслабтеся в компанії друзів-вони щось задумали.