Відомий український музикант Павло Верениця на своїй сторінці в Facebook поділився історією своєї подорожі. Він розповів про хамуватого водія, який лаяв жінок за кермом і про стереотипи людей щодо жінок-водіїв.

Читайте Знай в Google News!

"Минулого тижня я їхав бла-бла каром в Одесу і з водієм у мене почалася заруба на тему сексизму і стереотипів. Суперечка у нас виникла ще не виїжджаючи з Києва, так скажемо З порога, і був він на дуже знайому всім і до болю банальну тему: на одному з перехресть я почув "-ну куди ти бл..?! - А ну зрозуміло... баба". Далі буде суть спору, увага! Зі зрозумілої причини в тексті будуть додані евфемізми.

Так от після кинутої ним фрази, я почав бесіду, в ході якої з'ясував, що "володар дороги" таки вважає всіх жінок поганими водіями, і після цього я намагався вивудити з нього хоч один вагомий аргумент на користь цієї думки. Після довгого порожнього діалогу він з червоними від злості очима оголив свій переможний, на його думку, аргумент: мовляв, це взагалі науково доведений факт, він його вичитав в Інтернеті. Я тримався і спробував йому пояснити, що таке клікбейтні теми в інфо ресурсів і як вони ними користуються і що я йому зараз можу нагуглити сотню статтею з протилежною позицією. На що "владика асфальту" цього разу мовчки мене вислухав і сказав, що все це нісенітниця і це вони (тобто жінки) і самі складають ці статті. Завіса.

Я ненавиджу стереотипи і жарти про тупих дівчат за кермом - на першому місці, на другому - про єврейську жадібність або про дурість - менталітет українців. Я вважаю, що ідіотизм не має статі і національності, а жадібність і дурість – це загальнолюдські якості. Мені здається, що стереотипи роблять нас дурнішими і поверхневішими. З цього все тільки починається, спочатку стереотипи, потім ми починаємо сміятися над жартами 95 кварталу, а потім, ну ви знаєте що потім. Шо у вас по стереотипам?",- написав артист у соцмережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Фреймут нарвалася на неадекватного чоловіка, робив це пальцем.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що киянина розстріляли через "оленячу" парковку, подробиці побоїща.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові бидло-водій оскандалився сміттєвим "салютом".