Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відверто зізналася, що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим.

Читайте Знай в Google News!

Але Гросу не впадає у відчай і продовжує активно вести свій блог і спілкуватися з підписниками. Артистка поділилася новим кадром, на якому позує в студії з двома ведучими. У підписі до анімації Аліна запропонувала фанатам послухати її в прямому ефірі радіо.

"Врубайте завтра в 9:00 @powerfmua 🙌🏽 Там поговоримо:) Які взагалі радіостанції ви любите слухати?) і де б ще хотіли почути мої треки?)" - поцікавилася Гросу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На самому позитивному радіо - Гросу FM💣", "Алінка на кожному радіо!", "Обожнюю дорожнє радіо, і радіо Ваня!", "Красуня❤️❤️❤️", - написали в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, траурні вбрання Аліни Гросу змусили фанатів переживати: "Побачили мене справжньою".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу звела з розуму пишним декольте: "Хочу більше".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу після розлучення відкрила завісу особистого життя: "Той особливий вечір".