Словацький блогер Йозеф Кметьо записав відеозвернення за шість годин до смерті від коронавірусної інфекції. Захриплим від кашлю голосом чоловік попросив усіх серйозно поставитися до вірусу.

Читайте Знай в Google News!

47-річний чоловік заявив, що не вірив у коронавірус, поки сам не зіткнувся з цією страшною недугою. У Йозефа дуже виснажений вигляд, під очима темні кола, голос хрипить і зривається від кашлю.

"Ніколи не потрапляйте під вплив людей, які не вірять в коронавірус, та їм подібним. Живим прикладом того, що таке Covid-19, є я", - сказав словак.

Під час запису відео він очікував "швидку", яка повинна була відвезти його в лікарню. Йозеф зізнався, що у нього виникли серйозні труднощі з диханням.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я був би дуже радий, якби ви нарешті всіх тих людей, які не вірять і думають, що коронавірус – це якийсь легкий грип, послали якнайдалі. Тому що це неправда", - зазначив блогер і побажав усім берегти себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, лідер виборчих перегонів і чинний голова Борисполя Анатолій Федорчук помер 28 жовтня від коронавірусної інфекції.

Як повідомляв портал Знай.uа, новообраний мер міста Бережани Ростислава Бортника заразився коронавірусом. Хворобу підтвердив ПЛР-тест.

Також портал Знай.uа писав, що під Дніпром коронавірус обірвав життя легендарного фельдшера.