У середу, 28 жовтня, в Кривому Розі сталася страшна дорожньо-транспортна пригода – священик у нетверезому стані мало не відправив на той світ жінку з малолітньою дитиною.

Читайте Знай в Google News!

Служитель церкви перебував за кермом Scoda і влетів у припаркований поруч Peugeot. Відомо, що в автомобілі перебувала жінка з 4-річним малюком. Від сильного удару машина з батечком перекинулася, а жінка в сусідній машині отримала травми голови. Про це повідомляє "Перший Міський".

За словами медиків, у потерпілої діагностували закриту черепно-мозкову травму, травму чола. Жінка поскаржилася фельдшерам "швидкої допомоги", що стала погано бачити на ліве око.

ДТП у Кривому Розі, фото "Перший міський"
ДТП у Кривому Розі, фото "Перший міський"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що дитина в аварії не постраждала, її відвезли додому до рідних. Малюк відбувся легким переляком. Священик теж цілий та неушкоджений. Винуватець ДТП зізнався, що перед тим як сісти за кермо, він пив алкоголь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "Стрибнув під колеса".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії "За майбутнє".

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі водій маршрутки №83 не пустив в салон дитину, тому що у неї не було маски.