А точніше-в України з'явилася хороша перспектива зрушити з мертвої точки процес тристоронніх переговорів щодо конфлікту на сході нашої країни.

Президент України Володимир Зеленський прийняв дуже правильне і довгоочікуване з боку патріотів рішення. Радником української делегації у Тристоронній контактній групі з інформаційної політики з повноваженнями "єдиного голосу" щодо інформування ЗМІ, міжнародних партнерів та народу України призначено військового оглядача Олексія Арестовича.

Сорокап'ятирічний майор запасу Олексій Миколайович Арестович має досвід військової служби, був учасником АТО, служив у бойовому підрозділі, що дає йому можливість абсолютно об'єктивно оцінювати як поточну ситуацію, так і перспективи її розвитку. Про його об'єктивність говорить і той факт, що, будучи політичним і військовим оглядачем, журналістом з багаторічним досвідом і блогером, Арестович не соромився і не соромиться критикувати дії як попередньої, так і існуючої влади. Його аргументи завжди зважені і підтверджені фактами, а чіткі формулювання знаходять відгук у серцях українців.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Олексій Арестович запрошує журналістів активно звертатися до нього за коментарями та оцінками роботи Тристоронньої контактної групи по Донбасу. Він готовий вже зараз відкрито взаємодіяти з усіма бажаючими отримувати і висвітлювати інформацію, а всі формальності про форми і засоби комунікацій вирішувати в міру виникнення таких питань.

Україна покладає великі надії на Олексія Арестовича, який отримав широкі повноваження, який тепер має вотум довіри не тільки від Президента України, а й від усіх українців.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що Олексій Арестович вивчав психологію, працював в якості консультанта-психолога і фахівця в області конфліктології під час зйомок популярного телешоу «Навчіть нас жити» на телеканалі ICTV, є організатором благодійного фонду для надання психологічної допомоги військовослужбовцям в зоні АТО.

Політична незалежність, досвід і підтверджені практикою професійні знання Олексія Миколайовича роблять його цінним кадром в процесі складних і вельми актуальних для народу України переговорів по Донбасу.