Овен

Сьогоднішній день буде йти немов в режимі сповільненої зйомки: вам буде здаватися, що кожна хвилина триває, як цілу годину. Можливо, вам просто рідко вдається стикатися з таким явищем, коли справи йдуть не в авральному режимі, а спокійно і тихо. Насолоджуйтесь моментом!

Телець

Легко ставити умови оточуючим вас людям. Важче дозволити їм залишатися тими, хто вони є. Сьогодні залиште осторонь свої судження і упередження. Поважайте внутрішній світ кожної людини і не порушуйте кордонів.

Близнюки

У цей день можна нікуди не поспішати — дайте собі час, щоб подумати про важливе, розібратися в цікавому вас питанні глибоко і докладно. Намагайтеся нікого не критикувати і не вступати суперечки, плодів це сьогодні не принесе, а настрій зіпсувати може.

Рак

Життя занадто коротке, щоб витрачати його на роботу, яку ви ненавидите, або на відносини, які роблять вас нещасним. Усвідомте, що вам більше до душі і позбудьтеся від бур'янів у Вашому Особистому саду. Скоро ви зрозумієте, що заслуговуєте більшого.

Лев

Сьогоднішній день буде наповнений воістину фантастичною енергією, яка допоможе Вам направити протягом свого життя в потрібне русло. Благорасположение долі в сукупності з властивою Вам цілеспрямованістю дозволить Вам втілити в життя будь-який з Ваших сміливих задумів і проектів. Ви, Леви, можете розраховувати на захоплення і вірність свого партнера. Але не шкодуйте сил, щоб підтримувати такий стан речей

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Діва

Сьогодні ви ні за яких умов не згадайте, що таке страх, зате ні в якому разі не забудете, що є любов. Між вашими бажаннями і вашими можливостями немає (і в найближчу добу не з'явиться) непереборної кордону.

Терези

Сьогоднішній день обіцяє вийти для Вас виключно яскравим і насиченим! У ньому буде все: веселощі, радість, романтика і драма. Настільки бурхлива активність виразно вас виснажить, але при цьому ви відчуєте, що живете нарешті повним життям!

Скорпіон

Всесвіт сьогодні безумовно буде на вашому боці, тому можете сміливо очікувати цінної віддачі за всі свої добрі справи, які ви недавно зробили. Не варто хвалитися цією раптовою удачею-це лише виставить Вас в поганому світлі перед оточуючими. Як тільки ви навчитеся розумно використовувати ці дивовижні переможні миті для підняття своєї самооцінки, у Вашому житті з'являться дуже важливі люди, які будуть Вас підтримувати

Стрілець

Коли ви перебуваєте на роботі, то ви вкладаєте в неї всі свої сили. Однак, крім роботи, у Вас є ще й особисте життя. Приділіть якусь частину свого часу і їй. Здзвонитеся з яким-небудь цікавою людиною і сходіть з ним на побачення

Козоріг

Козероги, залиште негативні емоції своїм заздрісникам і посміхніться — сьогоднішній день створений для веселощів і розваг. Але з ранку доведеться зайнятися вирішенням службових питань-на жаль, просто так грошики ніхто не роздає. Друга половина доби сповнена сюрпризів романтичного характеру-ваш обранець / обраниця вміють дивувати.

Водолій

Сьогодні зірки не радять вам з'ясовувати стосунки з вашим начальством. Воно напевно здається якщо не розумніше, то абсолютно точно сильніше вас і тому зарубає всі ваші світлі ідеї на корені. Постарайтеся бути більш м'яким і гнучким: вам це повинно допомогти в досягненні вашої мети.

Риби

Завдяки підтримці зірок ваші професійні ініціативи отримають сьогодні зелене світло. Ви зможете зробити те, про що мріяли вже багато років, але за умови, що Ваша мрія належить до числа реально здійсненних. Слід зробити ставку на реалізм і помірність. Будьте обережні, знайомлячись на вулиці або в іншому місці. Чужа душа-потемки, не відкривайте незнайомцеві відразу душу і серце.