Головний синоптик України Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі опублікувала прогноз погоди на п'ятницю, 30 жовтня. Жовтень добігає кінця, а разом з ним Україну, на жаль, покидає і бабине літо. Вже 30 жовтня істотне похолодання відчує Захід України — вдень стовпці термометрів покажуть +9+13 градусів. А в суботу похолодання почне поширюватися далі.

У більшості областей України встановиться температура + 11 +15 градусів, на півдні та південному сході +15 + 18 градусів.
Згідно з прогнозом Наталії Діденко, дощі пройдуть місцями в західних областях, а також у Луганській, Вінницькій та Одеській областях, дійдуть до Черкаської, Житомирської та Київської областей.

У Карпатах можливий мокрий сніг, у всіх інших областях без істотних опадів.
Вранці в більшості областей будуть стояти тумани. Водіям слід бути обережнішими на дорогах.
Київ очікує вологий день з туманами і періодичним дощем. Температура повітря ще побуде + 12 градусів, а вже до вихідних у Києві похолодає до +7 +10 градусів, повідомляє синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.