В Україні супермаркети постійно потрапляють в скандали і неприємні ситуації, намагаючись продати прострочену або зіпсовану продукцію. Нещодавно популярна у Волинській області мережа продуктових магазинів "Вопак" відзначилася кричущим випадком.

Читайте Знай в Google News!

Так, касир супермаркету, який розташований у Луцьку за адресою Київський майдан, 11, пробив покупцеві гнилі фрукти. Фотографії чорних від цвілі гранатів і апельсинів опублікував Telegram-канал "Народний ревізор".

"Осінь – час зміцнювати імунітет. Ось тільки чи можна отримати достатню кількість вітамінів з таких фруктів – питання риторичне. Луцьк, "Вопак", Київський майдан, 11", - йдеться в повідомленні каналу.

скріншот поста в Telegram-каналі Народний ревізор

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

гнилі гранати, фото Народний ревізор
гнилі гранати, фото Народний ревізор

гнилі апельсини, фото Народний ревізор
гнилі апельсини, фото Народний ревізор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Тернопільщині спалахнув скандал через зіпсовані продукти харчування, які продавалися під виглядом свіжих. У місті Бучач покупці придбали вершкове масло, а вдома з'ясували, що воно вкрите цвіллю.

Як повідомляв портал Знай.uа, булочки з живою начинкою помітили на прилавку в Кулиничах, в місті Харків.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві відомої мережі доставки СушіВок клієнти натрапили на дуже огидну картину – замовили доставку запечених ролів, а отримали кашу рисову. Покупці скаржаться, що зіпсували собі вечір огидною їжею.