3 листопада 2020 року є днем 59-х виборів президента Сполучених Штатів Америки, тому ТСН на "1+1" проведе вечірній випуск новин о 19:30 у прямому ефірі з найбільшого міста США — Нью-Йорка. Ведучою випуску стане Лідія Таран, А виїзна студія розташується прямо під відкритим небом на головній площі міста під назвою Times Square.

Читайте Знай в Google News!

Лідія, Крім теми американських виборів, розповідатиме і про всі Українські Новини в прямому ефірі. Спецкорреспондент ТСН У США Яна Слесарчук та спеціальний кореспондент новин Ольга Кошеленко також працюватимуть під час випуску. Яна займеться прямими включеннями з виборчого штабу Дональда Трампа в Нью-Йорку, а Ольга — зі штабу противника нинішнього президента Джозефа Байдена у Філадельфії.

ТСН У США, фото: 1+1
ТСН У США, фото: 1+1

Лідія Таран спеціально для ТСН запише інтерв'ю з Володимиром Єльченком під час поїздки. Він є Послом України в Сполучених Штатах Америки. А кореспонденти торкнуться підготовки до виборів головних претендентів, настроях серед населення і прогнозах.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Глядачі дізнаються, після проведення дня виборів, який вибір був зроблений жителями Америки і хто з яким відсотком перемагає на виборах. Рішення може вплинути також і на життя України.

Нагадаємо, президент вже віддав свій голос на виборах: "Цього хлопця звуть…"

Як повідомляв "Знай.ua", Facebook перетворила своїх співробітників у справжніх рабів напередодні виборів США.

Знай.ua писав, сказала матірне слово в прямому ефірі: Оксана Гутцайт - про свій факап.