У Миколаєві пенсіонери та інші підопічні Департаменту праці та соціального захисту населення отримали вельми незвичайну допомогу в продовольчій формі — нею виявилися чіпси. Фахівці з харчування далеко не в захваті від цих виробів через високий вміст небезпечних жирів, солі і низької кількості цінних харчових елементів.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна інформація була оприлюднена на сторінці Департаменту в соціальній мережі Facebook. Після того як повідомлення звернуло на себе увагу українців і представників ЗМІ, воно було видалено.

"Дякуємо благодійникам! Відділення міського територіального центру соціального обслуговування Центрального району висловлює глибоку подяку нашим активним та щедрим соціальним партнерам благодійному фонду "Фудбенк" (м. Київ) за небайдужість. 490 підопічних нашого центру отримали смачні картопляні чипси " LAYS"",- йшлося в повідомленні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Не втрималися чиновники і від народних мудростей. "Багатство без щедрості-все одно що дерево без плодів" - так говорить нам народна мудрість. Її заповітам слідують наші шановні соціальні партнери", —

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше