В українській столиці на Майдані Незалежності в Києві, 30 жовтня, в п'ятницю сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої є серйозно травмовані. Свідки зазначають, що винуватець аварії не був п'яний, йому 66 років і ДТП сталося через втрату свідомості. Двоє постраждалих не подають ознак життя.

Читайте Знай в Google News!

Водій на позашляховику Range Rover пролетів весь Майдан по пішохідній зоні, вилетів зі сходинок і врізався в іншу машину, за словами свідка ДТП. Після чого, він збив двох людей, чоловіка і літню жінку, які лежать на землі без будь-яких ознак життя.

Постраждала померла на місці, проте вона не єдина загибла в результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди. Також пошкоджено рекламний стенд та пошкоджено два автомобілі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Інцидентом зараз займається Шевченківське Головне управління Національної поліції в місті Києві. На місці події працюють поліцейські та бригади швидкої допомоги. Рух вулицею Хрещатик у напрямок у бік Європейської площі перекрито. Очевидець заявляє, що одна людина була відправлена в реанімацію, тоді як все ж двоє загинули.

Згодом з'явилася інформація про те, що громадянин Назаренко нещодавно переніс операцію на серці під назвою "стентування", яке полягає в установці спеціального каркаса забезпечує розширення ділянки, звуженого патологічним процесом.

Крім того, водій вже пройшов тест на алкоголь, який не показав наявність наркотиків або алкоголю в крові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, столицю накрив отруйний туман, дістаємо протигази: "В два рази вище норми"

Як повідомляв "Знай.ua", дніпрян нахабно обкрадають навіть після смерті: "Улюбленому синочку від мами"

Знай.ua писав, "Страшно засипати": під Києвом багатодітна сім'я біженців може опинитися на вулиці у будь-який момент