Жителька Чернігова придбала у великому місцевому супермаркеті "Симпатик" собі чізкейк на сніданок. Однак українка не могла собі уявити, з чим вона зіштовхнеться, коли їстиме шматок торту: прямо у цей момент жінка побачила, що продукт має сліди плісняви.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише телеграм-канал "Народный ревизор", який публікує скарги українських споживачів на неякісні продукти, інші товари широкого споживання, а також магазини, які їх продають.

"Ранок не з кави.

Покупниця хотіла поснідати чізкейк, але на половині зрозуміла, що їсть десерт з цвіллю.За датою виготовлення продукт сьогоднішній", — йде мова у дописі.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

На жаль, на фото, прикріплених до повідомлення, вказану проблему доволі важко розгледіти. Деякі деталі зображення й справді нагадують цвіль, але у складному кондитерському виробі й так поєднуються доволі різні структури.

Фото Telegram
Фото Telegram

Фото Telegram
Фото Telegram

Про те, чи стала споживачка звертатися до адміністрації магазину, не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.uа, запоріжанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.