Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що учасники протестів переступили за "червоні лінії", тому владі відступати нікуди.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє агентство Белта, таку заяву він зробив 30 жовтня під час зустрічі з колективом МВС.

"Тому ті, хто сьогодні виходить на залізницю, ті, хто вішає фашистські прапори на лінії електропередачі, словом, ті, хто сьогодні намагається зруйнувати, дестабілізувати інфраструктуру держави, повинні знати: з сьогоднішнього дня, особливо в квартирах громадян, куди вони ховаються, ми в полон нікого не беремо", - сказав диктатор.

Олександр Лукашенко, фото Белта
Олександр Лукашенко, фото Белта

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Якщо хтось зачепить військовослужбовця (я вже зауваження робив генералам), він повинен піти звідти як мінімум без рук. Я кажу це публічно, щоб усі розуміли нашу подальшу рішучість. Далі – все. Нам відступати нікуди, і ми відступати не збираємося. Хто готовий, будемо діяти", - зазначив Лукашенко.

Також самопроголошений президент запевнив, що не збирається тікати з країни.

"Президент ніколи не тікав і бігти не збирається. Я прожив достатньо в цьому житті", - заявив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лукашенко визвірився на бунтуючих білорусів з телевізора:"прокурені і п'яні".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Лукашенко закликав відраховувати студентів, які беруть участь у протестних акціях.

Також портал Знай.uа писав, що у Білорусі дівчина показала силовикам Лукашенка, як боротися за рідну країну: катам стало соромно.