Сьогодні, 30 жовтня, в Києві на Майдані Незалежності сталася масштабна ДТП з кількома загиблими людьми. За результатами тесту на алкоголь було показано відсутність наркотиків або алкоголю в крові водія. Крім того, відомо, що скоїла дорожньо-транспортна пригода на Майдані звуть Назаренко Юрієм Миколайовичем.

Читайте Знай в Google News!

Він колишній народний депутат, 1954 року народження. Його люстрували в 2014 році. Відомо, що недавно він переніс операцію на серце — стентування, яка полягала в установці спеціального каркаса, що забезпечує розширення ділянки, звуженого патологічним процесом.

Раніше він обіймав посаду голови колегії Агенства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За кермом позашляховика Range Rover він втратив свідомість, через що і вилетів на пішохідну зону, після чого пролетів весь Майдан по пішохідній зоні, вилетів зі сходинок і по дорозі до проїжджої частини збив кількох людей.

Назаренко Юрій Миколайович, фото: Telegram
Назаренко Юрій Миколайович, фото: Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві водій втратив свідомість і протаранив пішоходів на Майдані: люди загинули на місці.

Як повідомляв "Знай.ua", дніпрян нахабно обкрадають навіть після смерті: "Улюбленому синочку від мами"

Знай.ua писав, "Страшно засипати": під Києвом багатодітна сім'я біженців може опинитися на вулиці у будь-який момент. Прийомні батьки розповіли, що пробували самостійно утеплювати стіни, але це мало чим допомогло. На капітальний ремонт будинку не вистачає грошей.