Сьогодні вночі, 30 жовтня, на площі Горького в Сумах невідомі сепаратисти подряпали, обмалювали фарбою і порізали колеса на автомобілях, що належать родині сумських армійських волонтерів. Про це повiдомила постраждала Ірина Ковган на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні заяви в поліцію були вже написані потерпілими. Однак представники правоохоронних органів не дають коментарів за фактом події, в результаті якої постраждали автомобілі Honda, Audi і Geely.

Ковган написала: "Може хтось бачив, сьогодні вночі 2 машини. Наша подряпана і порізане колесо, друга машина-скло фарбою замалювали, порізали два колеса. Рік тому тільки фарбою розмалювали машину сина. Що то дає привід вандалам думати, що їх дії залишаться безкарними ;(".

Мародери, фото: Telegram
Мародери, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Примітно те, що в цих машинах присутні українські прапорці. Один з власників автомобіля заявив, що відмовляється знімати прапорець. Хоча його машина страждає вже не вперше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом росіяни пробралися в Україну через дірку в паркані. Група контрабандистів з Росії спробувала переправити ящики з ветеринарними препаратами на суму 270 тисяч гривень в Харківську область.

Як повідомляв "Знай.ua", "Страшно засипати": під Києвом багатодітна сім'я біженців може опинитися на вулиці у будь-який момент.

Знай.ua писав, У Харкові висотка раптово перетворилася на Ніагару, мешканці рахують збитки- " потрапили тисяч на 100"