У п'ятницю, 30 жовтня, стало відомо про те, що невідомі особи збиралися переправити в Російську Федерацію заборонені в Україні продукти. Подробиці розповіли в прес-службі МВС на сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Прикордонний патруль Сумського загону під час перевірки державного кордону в районі населеного пункту Попівка виявив вельми підозрілі пакети.

Повідомляється, що біля загороджувального паркану, в декількох метрах від кордону, військовослужбовці знайшли 7 головок сиру з маркуванням "Old Amsterdam", "De Rotterdamsche Oude" і "Prima Donna".

Варто зазначити, що витримка таких сортів сиру становить від 1,5 до 3 років, а роздрібна ціна сягає кількох сотень гривень за кілограм. Зараз співробітники правоохоронних органів встановлюють особи, які намагалися цей сир пронести в Росію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше група контрабандистів з Росії спробувала переправити ящики з ветеринарними препаратами на суму 270 тисяч гривень у Харківську область.

Як повідомляв портал Знай.uа, 25 жовтня в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали іноземця з фальшивим паспортом громадянина Великобританії.

Також портал Знай.uа писав, що у п'ятницю, 16 жовтня, в Луцьку відбувся перший в Україні відкритий аукціон з продажу бурштину-сирцю, видобуток якого на деяких ділянках після онлайн-торгів у липні був дозволений.