У неділю о 21:15 в новому випуску масштабного медичного проекту "Я соромлюсь свого тіла" на СТБ лікарі спробують з'ясувати, чому маленька дівчинка страждає від сильного хропіння і покажуть, як і скільки необхідно спати.

Лікарі "Я соромлюсь свого тіла" нечасто приїжджають на виклики, але для молодого хлопця Артема Валерій Ославський зробив виняток. Проблема пацієнта – важке викривлення стоп. Останнім часом хвороба стала стрімко прогресувати. І найбільше Артем боїться, що не зможе повноцінно виховувати свого маленького сина, який незабаром повинен зробити свої перші кроки. Фахівці зроблять все, щоб знайти причину його проблем з ногами.

Маленька Поліна – нова пацієнтка Катерини Безвершенко – страждає від сильного і гучного хропіння! Чому маленька дівчинка не може дихати вночі?

Безвершенко Катерина, фото СТБ
Безвершенко Катерина, фото СТБ

А також Людмила Шупенюк з'явиться на величезному ліжку посеред центру Києва. У компанії з Валерієм Ославським вона розповість і покаже, як правильно і на чому спати.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Людмила Шупенюк, фото СТБ
Людмила Шупенюк, фото СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "порча" позбавила підлітка зубів, але дала волю нарузі: "Такого б не сталося".

Як повідомляв портал Знай.uа, гінеколог "Я соромлюся свого тіла" розповіла, як провести самостійний огляд.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали головні фрукти-вороги організму.