У Києві патрульні Станіслав Севідов і Юрій Школяренко врятували 20-річну дівчину, яка хотіла накласти на себе руки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції України.

Читайте Знай в Google News!

На балконі 25-го поверху очевидець помітив людину, яка сиділа на перилах, звісивши ноги вниз. Свідок дуже злякався і відразу викликав поліцію.

Піднявшись до дівчини, поліцейські заговорили з нею, щоб налагодити контакт. Однак на вмовляння патрульного вона не піддалася.

Підібравши відповідний момент, інспектор Юрій Школяренко схопив дівчину і перетягнув у безпечне місце. Це сталося, коли дівчина попросила у патрульного телефон, щоб зателефонувати рідному батькові.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Під час передачі телефону поліцейський схопив її за руку і стягнув на балкон. Патрульні викликали врятованій дівчині "швидку допомогу".

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі в ніч з 24 на 25 жовтня на дитячому майданчику виявили повішеною дівчину. За попередніми даними поліції, вона покінчила життя самогубством.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві молодий чоловік викинувся з вікна гуртожитку. Він був викладачем одного з київських вишів. Перед самогубством вчитель залишив прощальну записку.

Як повідомляв портал Знай.uа, 27 жовтня на Закарпатті повісився 15-річний курсант військового ліцею. Жахливу знахідку виявила мати загиблого, коли повернулася з роботи.

Також портал Знай.uа писав, що студент Львівської національної музичної академії вчинив самогубство. Хлопець вистрибнув з 6 поверху гуртожитку.