Суд обрав запобіжний захід для обвинуваченого у скоєнні резонансної ДТП на Майдані Незалежності у Києві, у якій загинули дві людини: домашній арешт строком на 60 днів, тобто до 30 грудня 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє агентство Укрінформ.

Відповідне рішення виніс Шевченківський районний суд міста Києва.

65-річний водій автомобілю Range Rover Юрій Назаренко, якого в приміщення суду доставили на каталці, свою провину визнав і пообіцяв виплатити компенсації постраждалим. Адвокат підозрюваного Юрій Мартиненко додав, що сторона захисту цілком задоволена рішенням суду.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

ДТП на Майдані / фото: Поліція Києва
ДТП на Майдані / фото: Поліція Києва

Жахлива аварія сталася 30 жовтня близько 16 години. Сам водій стверджує, що він втратив свідомість і відповідно контроль за керуванням. Автівка виїхала на пішохідну зону, де в’їхала у натовп людей, а згодом врізалася у машини, які їхали Хрещатиком.

В результаті події загинуло двоє жінок 1941 і 1990 року народження. Ще троє людей (пасажири одного з автомобілів, в тому числі і 5-місячна дитина) постраждали і були госпіталізовані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва водій Porsche, не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуар, де врізався в електроопору.

Також Знай.uа писав, що у Києві ледь не повторилася трагедія Одеського "Токіо-готелю".