Овен

У цей день Овни знаходяться в піднесеному настрої, готові звернути гори, і будь-який подвиг здається їм по плечу. Але осінь сама по собі забирає енергію, тому важливо дозувати свої пориви, щоб не перестаратися і не вигоріти. У любові Овнам сьогодні пощастить, а ось на роботі є ризик, що не оцінять по достоїнству. День корисний для саморозвитку.

Телець

Якщо сьогодні тягне лінуватися і нічого не робити, то чому б і ні. Зірки прихильні до ледарів, тому ваше єдине завдання сьогодні — забезпечити собі максимум комфорту і спокою, які ви заслуговуєте. Набирайтеся сил, так як попереду досить бурхливий тиждень, повна звершень і перемог. Можна відмахнутися від дієти і перекусити смачненьким.

Близнюки

Розташування зірок і планет гарантує Близнюкам не найстійкіший настрій, можливі конфлікти з близькими. Постарайтеся віддавати собі звіт, що саме вас дратує, і розібратися безпосередньо з цим, а не зриватися на людей, які вас люблять. Успіх чекає у фінансовому плані-вигідний контракт, підвищення по службі, премія або ж просто комфортна і прибуткова підробіток — те, що ви цілком можете отримати сьогодні. Дивіться в обидва і не втрачайте своїх можливостей.

Рак

Раки, не покладайтеся на чужі поради і довіряйте своїй інтуїції — вона не підведе. Намагайтеся проявляти ініціативу при вирішенні господарських проблем-домочадці оцінять ваші зусилля. Увечері можливі опади на романтичному небосхилі — допоможіть половинці впоратися з осінньою нудьгою і побалуйте кохану людину сюрпризами.

Лев

Леви, цей день вдалий для боротьби зі шкідливими звичками. Зірки не закликають відмовлятися від усього і відразу-дійте поступово. Можете поділитися планами з друзями-приятелі зуміють підтримати і, можливо, захочуть до вас приєднатися. Вечір присвятіть спокійній роботі по дому-і від проблем відвернетеся, і рідню порадуєте.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діва

Діви, намагайтеся не ухилятися від виконання домашньої роботи — родичі чекають, що ви самостійно вирішите сімейні проблеми. Не бурчіть на близьких людей і наберіться терпіння — ввечері вдасться розслабитися в компанії старих приятелів. Тільки не організовуйте масштабний захід і обмежтеся посиденьками на кухні.

Терези

Ваги, візьміть ручку з листочком і підкоригуйте плани, складені на сьогоднішній день. Зірки натякають, що обставини будуть складатися не так, як вам хочеться. Прогноз на вечір порадує-вас чекають незвичайні знайомства і спілкування з цікавими людьми. Не забудьте обмінятися телефонами - про всяк випадок.

Скорпіон

Скорпіони, сьогодні бажано зайнятися складанням планів на найближче майбутнє. Але не сприймайте всерйоз чужі поради і дійте так, як підказує внутрішній голос. Вечір відмінно підходить для спілкування з представниками протилежної статі. Закоханостей зірки не обіцяють, але ви прекрасно проведете час.

Стрілець

Стрільці, поки інші знаки зодіаку читають гороскоп, ви мрієте про пригоди. Можливо, сьогодні вас відвідає цікава ідея. Когось потягне на романтику, а хтось захоче ризикнути грошима. Постарайтеся обійтися без екстремальних розваг — краще порадуйте домочадців і займіться вирішенням побутових питань.

Козоріг

Козероги, будьте обережні, займаючись домашніми справами-сьогодні ви можете так захопитися господарськими клопотами, що забудете про все на світі. Друзі не пробачать, якщо ви не виконаєте своєї обіцянки — вас чекають на веселому заході. Постарайтеся підібрати зручний наряд для вечірки — хіба мало що затіють ваші приятелі.

Водолій

Водолії, сьогодні у вас в черговий раз проявиться дар передбачення. Але не шокуйте знайомих своїми прогнозами — обмежтеся точним прогнозом погоди. Заодно перевірте, чи не підводить вас чуття, і рушайте на прогулянку. Подорож допоможе відволіктися від турбот і відновити душевну рівновагу.

Риби

Риби, постарайтеся уникати спілкування з людьми, які обожнюють пліткувати — нічого цікавого вони вам не розкажуть, а ось настрій буде зіпсовано. Якщо хочете поговорити, зустріньтеся з друзями або з колегами по минулій роботі. Можливо, ви отримаєте цінну пораду і зрозумієте, як швидко поліпшити ситуацію в сфері фінансів.