Австралійська радіоведуча Аннабель Бретт отримала дивне повідомлення на свій смартфон, мовляв на її Tesla Model 3 спрацювала сигналізація. На жаль, автомобіля не виявилося на місці, тому жінка підключилася до додатка для її управління, щоб дізнатися, що відбувається.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу 9now.

Відомо, що Tesla можна розблокувати за допомогою спеціальної карти або смартфона, підключеного до автомобіля, але смартфон власника не може бути відв'язано від нього.

Аннабель Бретт, фото: Instagram \ \ @annabellebrett
Аннабель Бретт, фото: Instagram \ \ @annabellebrett

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

У бесіді з журналістами Бретт сказала, що крадіжка "здавалася заздалегідь спланованою". Зловмисники видалили з системи телефони її нареченого і батька.

У додатку можна відстежити місце розташування машини, тому Бретт викликала поліцію і відправилася слідом за викрадачами на автомобілі друга. По дорозі вона знущалася над зловмисниками - віддалено опускала вікна, сповільнювала машину, вмикала звуковий сигнал.

Жінка записала поїздку на відео. У якийсь момент злочинці вирішили покинути машину і втекти, але до кадру потрапив номер автомобіля, в який викрадачі перебралися, покинувши Tesla. Бретт розповіла, що вони забули в машині ящик з інструментами, а один навіть втратив в салоні водійське посвідчення.

Крім того, злочинців зняли бортові камери Model 3, які включаються автоматично при спробі проникнути в автомобіль. Жінка передала всю інформацію поліції, яка затримала злочинців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Львівщині схопили нічний кошмар усіх комунальників: "Замучив красти смітники".

Як повідомляв Знай.uа, озвірілий підліток на очах у одного зарубав дівчинку і сховав труп в ставку: "Просто так!".

Знай.uа писав, у Львові жіноча банда обчистила сейф магазину - "Тижневу виручку за секунди".