Унікальний готель без стін і стелі створили у Великобританії. Гостям пропонують поспати під відкритим небом в Альпах на комфортному ліжку.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише видання The Independent.

Ютубери ріс Сіммонс і Джеймі КамАЗ натрапили на "готель категорії "нуль зірок" у Швейцарії. У ньому немає буквально нічого: ні стін, ні даху, тільки двомісне ліжко і пара тумбочок на відкритому повітрі. Можна з комфортом поспати під відкритим небом в Альпах.

Друзі вирішили організувати щось подібне і в Англії.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Готель без стін, кадр з відео
Готель без стін, кадр з відео

На Facebook Marketplace ріс і Джеймі знайшли всі атрибути готельного номера: матрац, ковдру, дві подушки, тумбочку, настільну лампу і навіть два келихи для вина.

Взявши за основу готель Null Stern в Швейцарії, друзі описали цей " готель "як створений за образом"одного з найбільш вишуканих і унікальних готелів в Європі". Тут є вільний доступ до дикої природи, свіже повітря і спокій.

Хоча вони і не очікували, що хтось насправді захоче зупинитися в їх "номері", але все ж запитів від потенційних гостей було дуже багато.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ольга Фреймут вилаяла українців за поведінку в готелях, шампуні, тапочки, халати та інші "табу".

Як повідомляв Знай. ua, українець показав найбідніше і моторошне місце на планеті.

Також Знай. ua писав, що Комаров розповів про особливі 5 дні в Гонконзі з красунею-дружиною