1 листопада, в Туреччині зайнялась державна лікарня при медуніверситеті. Густий чорний дим стелиться на кілометри від закладу, що палахкотить в Стамбулі.

Наразі на місці працюють рятувальники, інформація про постраждалих уточнюється. Місцеві ЗМІ повідомляють, що з палаючої будівлі доносяться звуки вибухів.

Читайте Знай в Google News!

За попередніми даними, загоряння в будівлі сталося під час ремонтних робіт. На місце події прибули пожежники та медики.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Очевидці показують на кадрах з місця події, як з будівлі валить густий чорний дим, чутно звуки вибухів. Також десятки сирен автомобілів надзвичайних служб перебивають одні одних. Що точно сталось, поки не повідомляється.

Про пацієнтів медзакладу не повідомляється жодної інформації, чи є постраждалі, поки що невідомо.

Як повідомляється в матеріалі, влада заявила, що пожежу взято під контроль і роботи з гасіння тривають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя, масштаби трагедії зростають: "Зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай.ua писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі-влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.