Український боксер Олександр Усик у ніч на неділю, 1 листопада, переміг на рингу британця Дерека Чісору і став офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO.

Однак реакція українських політиків на перемогу Усика виявилася більш, ніж пасивною, що чимало здивувало український народ. Спочатку, на тлі загального мовчання, Усика привітав голова Верховної Ради Дмитро Разумков. І лише ближче до вечора в Twitter президента України Володимира Зеленського з'явився відповідний пост.

"Олександре, це була крута перемога! Україна пишається!",- лаконічно написав президент, позначивши у своєму твіті Усика. "Зеленський виспався і привітав боксера з перемогою", — іронізує Telegram-канал Perepichka News. Адже привітання Зеленського було опубліковано тільки о 15: 56.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Неймар не стримав сліз через серйозну травму: до життя доведеться ставитися інакше.

Як повідомляв Знай.ua, "розумна" камера сплутала лису голову судді з футбольним м'ячем.

Знай.uа писав, Роналду після зараження коронавірусом почав видавати дивні звуки.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще