“Укрзалізниця” продовжує спроби модернізуватися і стати сучасним сервісом - остання ідея запропонувати знижку на квитки. Щоправда знижка у 15% стосується лише квитків для проїзду у вагонах 1 класу Інтерсіті+.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: повідомлення пресцентру "Укрзалізниці"

Спеціальна пропозиція почала діяти вже з 1 листопада.

"Запрошуємо пасажирів подорожувати швидкісними поїздами, та тих, хто користувався другим класом, пересісти у перший. Наші поїзди – це більш безпечний та комфортний вид транспорту”, - такими словами рекламує цю пропозицію в.о.члена правління Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У вагоні "Інтерсіті+", фото Укрзалізниця
У вагоні "Інтерсіті+", фото Укрзалізниця

Проте це не єдина акційна пропозиція: якщо відразу купувати квитки “туди - зворотно”, то можна отримати знижку 10%. Окрім того, було представлено програму лояльності “купуй раніше - плати менше”. На практиці це означає, що якщо ви придбаєте свої квитки на проїзд у вагонах 1 класу Інтерсіті+ за 30 днів до поїздки, ви зможете ще більше заощадити. Варто враховувати, що діють коефіцієнти індексації тарифів, що означає, що у різні дні тижня квитки різнитимуться у ціні. Найвигідніше купувати квитки на рейси у вівторок, найдорожчі квитки на рейси у п'ятницю. Це зроблено, щоб зробити проїзд у вагонах 1 класу більш прийнятними для звичайних українців, а також, щоб конкурувати з внутрішніми авіаперевезеннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також портал Знай писав, як у Києві ремонтують дороги.