У Львові 56-річний чоловік викрадав сміттєві контейнери, які належали комунальним підприємствам. Цікаво, що він не вимагав потім викуп, а просто перепродував їх місцевим жителям. Всього на його рахунку близько 20 жертв.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Місцеві мешканці також добрі - використовували сміттєві баки, куплені задешево, у себе на подвір’ї. Продавав їх за доступною ціною, тож селяни охоче купували, не зважаючи на те, шо саме з їхніх сіл зникали сміттєві контейнери. Тепер за крадіжки смітників чоловік змушений буде відповідати перед законом.

суботник, фото: Віра Танська
суботник, фото: Віра Танська

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як йдеться у сюжеті, чоловік продавав викрадені сміттєві контейнери за доступною ціною, тож селяни охоче купували, попри те, що саме з їхніх сіл зникали сміттєві контейнери. Тепер за крадіжку 20 смітників чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Мотив злочину чоловіка з’ясує суд, але дивний обрав спосіб для збагачення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Львівщині схопили нічний кошмар усіх комунальників: "Замучив красти смітники".

Як повідомляв Знай.uа, озвірілий підліток на очах у одного зарубав дівчинку і сховав труп в ставку: "Просто так!".

Знай.uа писав, у Львові жіноча банда обчистила сейф магазину - "Тижневу виручку за секунди".