Кажуть, лікарі-найбільш прагматичні і серйозні люди на світі. Але буває і так, що лікарі втомлюються від усього і, в гонитві за казкою, стають жертвами шахраїв.

Такий випадок стався в Індії, в штаті Уттар-Прадеш. Місцевий лікар купив у шахраїв "чарівну лампу Аладдіна" за 41 600 доларів і ще залишився винен 160 000, пише видання enovosty.com.

Коли лікар зрозумів, що чарівна лампа абсолютно не працює, то сам звернувся в поліцію. Він розповів, що незадовго до цього лікував пацієнтку і познайомився з двома чоловіками, які назвалися її синами.


Ці люди розповіли про "чарівну лампу", яка нібито приносить багатство, здоров'я і щастя. Також вони розповіли наївному доктору, що до них додому приходив "баба", Божественна людина.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли вони зустрілися,"Аладдін " дійсно з'явився. Лише пізніше лікар зрозумів, що це був переодягнений шахрай.

Поліція заарештувала двох учасників злочину, а ось ту пацієнтку, яку теж підозрюють у причетності до злочину, досі шукають. Правоохоронці підозрюють, що лікар не єдина жертва злочинців.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що шахраї виманюють гроші українців від імені "Монобанку": обіцяють по 850 гривень на карту і вимагають особисті дані.

Також портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині шахрайка 200 разів "продавала" товар, якого не існувало.

Також портал Знай.ua писав, що на Київщині неадекват проломив голову товариша сокирою: "приїхали на заробітки"