Овен

На цьому тижні у вас збільшаться доходи, гроші будуть самі плисти до вас в руки, і це не зажадає особливих зусиль. У родині панують мир і гармонія, ви з домашніми з легкістю знаходите спільну мову і з задоволенням проводите час разом. Але є й ті сфери, які вразливі в період з 2 по 8 листопада. Це здоров'я і відносини з друзями. І в першому, і в другому випадку ви можете відчути себе погано, якщо не приділіть цьому питанню достатньо уваги. В цілому, тиждень буде позитивним для занять спортом і творчістю.

Телець

На цьому тижні ви, Тельці, будете схильні діяти швидко і новаторськи. Навіть якщо в минулому ви боялися проявляти себе, тепер все зміниться. Втім, Ваша позиція щодо багатьох великих і малих питань ще може змінитися; виникне навіть бажання відігратися за свій колишній консерватизм. Не відмовляйтеся від власних ідей заради чужих порад. Будьте впевнені, що свою думку Ви змінюєте з власної ініціативи, а не тому, що так захотів хтось інший. "Самовизначення-нова назва свободи "(Джон Брайант)

Близнюки

Головні турботи близнюків в період з 2 по 8 листопада будуть пов'язані з грошима. У них є шанс як розбагатіти, так і втратити кошти. Астрологи радить ретельно перевіряти всі угоди, відкласти частину грошей і, головне, більше працювати. Зусилля Близнюків на цьому тижні обов'язково помітять, цілком ймовірно підвищення по службі або премія. На любовному фронті очікується цікаве знайомство, проте не варто покладати на нього занадто великих надій. Іноді бурхливі і яскраві романи прекрасні саме тим, що швидкоплинні.

Рак

На цьому тижні перед представниками знака Рак перешкоди будуть виникати одне за одним, проте головна проблема криється в них самих. Представникам цього знака потрібно якомога швидше розлучитися зі шкідливими звичками і припинити спілкування з людьми, які тягнуть їх назад. Також Ракам буде корисно змінити імідж, зробити невеликий ремонт в квартирі і з'їздити в нове місце.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Лев

Зараз варто зійти з накатаної колії як на роботі, так і в любовних відносинах. Зірки рекомендують сміливі експерименти, які приведуть до вражаючих результатів. Для досягнення успіху на всіх фронтах зробіть вдома невелику перестановку або почніть ремонт. Постарайтеся відновити відносини з людьми, яких ви ненароком образили своєю неувагою.

Діва

На цьому тижні постарайтеся скласти собі графік справ і дотримуватися його. В іншому випадку існує велика ймовірність того, що ви самі створите плутанину, так як станете хапатися за все відразу. Постарайтеся не нервувати через дрібниці. Більше часу проводите в компанії приємних Вам людей і бажано не думайте занадто багато-це шкідливо.

Терези

Підсвідомість Терезів набагато простіше буде запрограмувати на успіх, тому що зірки допоможуть його відкрити і зробити більш податливим. Але ця ж обставина може бути небезпечним, якщо в голову прокрадуться неприємні думки. Саме з цієї причини астролог радить уникати спілкування з негативними людьми і керуватися тільки власною інтуїцією.

Скорпіон

Скорпіони зустрінуться з побутовими проблемами в середині тижня, тому що в середу і четвер зірки будуть випромінювати деструктивну енергетику. У більшості випадків подібні негаразди мають духовні причини. Зірки радять більше відпочивати і не слухати думку оточуючих щодо роботи і справ. Воно може привести до спалаху невпевненості.

Стрілець

Вплив Стрільців на оточуючих людей буде сильним. Їх завданням стане зміна життів друзів і родичів, а не своєї особистої. Потрібно бути прикладом для наслідування, здійснювати благородні і заслуговують на повагу вчинки. Діти, молодші брати і сестри побачать це і візьмуть на озброєння.

Козоріг

Козероги, вам належить досить спокійний тиждень, але це не привід розслаблятися — службові обов'язки нікуди не подінуться. Зірки наворожили зустрічі з людьми зі сфери бізнесу — Це ваш шанс проявити професійні таланти. У справах любовних ніяких здібностей не знадобиться-обожнюють вас саме за те, які ви є

Водолій

Будьте терплячі. Цей тиждень не з тих, коли все виходить відразу. Навпаки: можливі затримки в справах, непорозуміння, через які розпочате не вдасться завершити вчасно. Особливо переживати не варто: ви досягнете свого, нехай і трохи пізніше.

Тиждень сприятливий для спілкування. Ви на багатьох справляєте хороше враження. Легко знайти союзників. У деяких представників знака з'являться нові друзі. Не виключено і початок любовних історій. Нові любовні відносини будуть розвиватися стрімко, і вам це сподобається.

Риби

Ви будете сповнені енергії і дуже ініціативні. Якщо працюєте в групі, станете в ній головним "двигуном прогресу" і заразите своїм ентузіазмом навіть Останнього ледаря. Що Вам буде даватися зі скрипом - це підпорядкування розпорядженням начальства. Намагайтеся в будь-якій ситуації зберігати максимум такту і дипломатичності. Вас щось не влаштовує у відносинах з партнером? Не варто замикатися в собі, почніть розмову, і непорозуміння швидко владнається.